duminică, mai 07, 2006

Kaleido Star - anime



Unii ar putea sa spuna ca la 20 si ceva de ani esti prea mare sa te uiti la desene animate. Adevarul este ca niciodata nu esti prea mare ca sa te relaxezi si sa vizionezi o poveste bine spusa si captivanta.

Kaleido Star a devenit in ultimele saptamani un fel de cadou zilnic pe care mi-l fac uitandu-ma la el. Povestea este despre Sora, o tanara care vrea sa ajunga star de circ. Dincolo de povestea in sine admir personajul pentru puterea de a merge mai departe in ciuda tuturor greutatilor si pentru sinceritatea ei. Intr-un fel ma identific cu ea prin dorinta de a deveni un "star" si as vrea sa pot sa trec peste toate greutatile asa cum reuseste ea.

Pentru cei interesati de serial tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe google sau yahoo si sa da-ti search Kaleido Star. Veti gasi mult mai multe despre serial decat din postul meu de blog.

Un comentariu:

monik spunea...

sunt un fan anime si iti spun sa o dai inainte cat mai tare...nu conteste dak ai o "nota" rea aia trece si greutatile la fel nu trebuie sa te dai batut!!!NEVER!