joi, august 03, 2006

Gazeta de vacanta nr.2/2006



In numarul precedent am introdus o suita de personaje la care evident au inceput sa se mai adauge si altele ( un personaj nu va vrea sa fie niciodata singur). Printre ele unul a iesit ca dominant: l-am botezat Alexander L. Brook. In jurul sau a inceput astfel sa se contureze un story line intitulat BookChasers. Totul este conceput pentru o banda desenata deci destul de superficial si de concis . Este structurat in parti ale caror rezumate nu depasesc 1/2 pagina. Poate intr-un post viitor sa ofer mai multe detalii cu privire la storyline in general.

Despre fotografie well, am luat o pauza tocmai pentru ca nu pot face doua din mine iar din fericire pasiunile mele inteleg asta ( nu ca unii profi care ar vrea sa ma divida in 4 sau 5 cateodata). Oricum subiecte de pozat sunt slava domnului iar timp berechet.

Despre D12 si The Scrapbook of Cecillia Owl pot spune doar asa D12 tocmai a iesit dintr-un sant nu foarte adanc iar Cecillia well, acolo va trebui mult mai multa munca sa extrag naratiunea din crevasa in care a alunecat de-a lungul anilor.

Niciun comentariu: