sâmbătă, martie 03, 2007

Olanda...plecare pe 31 martie

Revenind la lucruri mai serioase.
Plec in excursie in Olanda!!!
[ raluca sarind in sus de bucurie!]
Evident excursie de studiu cu scoala platita evident din buzunarul propriu. Perioada este de 2 saptamani dintre care vreo 5-6 zile le pierd pe drum cu autocarul. Fac popas in Budapesta si Praga (in sfarsit se pare ca o sa ajung sa vad si Praga desi doar in fuga) insa ce e cel mai important o sa ajung sa vad Amsterdam si Utreht ( cand mai ai ocazia sa vezi partea aia a Europei) De vazut ce e pe acolo nu e o problema, Amsterdam ca si Barcelona, Paris sau Roma sunt niste mini MECA ale arhitecturii deci, doar timp sa ai sa vezi tot ce e pe acolo.
Mai multe detalii pe masura ce se aproprie data plecarii.

Note referitoare la postul anterior: Daca pentru o secunda, citindu-l v-ati simtit ca Alice in Tara Minunilor atunci probabil ca asa si este. Eu una - adica Raluca - adica originalul nu ar putea sa scrie niciodata un asemenea post insa dintr-o necesitate ludica pur si simplu nu s-a putut abtine. Evident ca poza este dintr-o panoramica si evident ca clonarea nu a fost insa legalizata cu toate acestea scoala si extrascoala (adica pasiunile mele devoratoare) chiar necesita vreo 5 pana la 10 raluci pentru a le face fata....La naiba se pare ca va trebui sa mai astept inca vreo 10-15 ani pana cand acest lucru va deveni realitate.

Un comentariu:

Spiridus spunea...

distractie placuta, pare o expeditie tare misto! sa scrii cum a fost, cand te intorci... eu vreau sa merg la vara, asa ca acum "vanez" istorisiri din amsterdam pe bloguri...

:)