vineri, noiembrie 24, 2006

Timemanagement

Pe langa tot ce se preda la facultatea de arhitectura ar trebui sa existe si un curs 1 data la n saptamani in care sa te invete cum sa-ti gestionezi timpul. Nu numai din perspectiva unui student ci si din perspectiva unui student angajat sau a unui angajat student.
Nu cu mult timp in urma prevesteam unei colege intr-o discutie mai mult decat nesemnificativa ca semestrul 1 o sa se termine intr-o aglomerare de predari de proiecte. Si ca sa vezi...am avut dreptate ( urasc sa cobesc si sa se adevereasca!) Si se pare ca pe langa saptamana viitoare ( 27 - 1 dec) care are - dupa mine doar 3 zile de dus la scoala ( vineri 1 - liber ziua nationala; marti 28- liber schita de schita 3 la care nu ma duc ca am luat schita de schita 2 a carui subiect a fost asa de sters incat nici macar nu merita un post separat.), in saptamana 11 - 15 dec se aglomereaza un numar record de...5 predari de diverse proiecte. ( Din nou critic personajele care au facut programa scoalara pentru anul3. NU AVEM CLONE!!! oameni buni nu putem sa le facem pe toate odata.)
Lasand asta deoparte acum inca mai am un avantaj...timp sa le fac inca mai este. Daca e bine gestionat se poate ca acea saptamana de cosmar sa fie mai usor de suportat si poate chiar... sa mai am si putin pentru altele.

Saptmana care sa incheiat a fost si ea imposibila. Pur si simplu am fost suprasolicitata si din nefericire subestimand niste treburi pe care le-am avut de facut ( oh, da este vorba despre BookChasers -again!) unele probleme au ramas restante pe saptamana care vine.
Pentru cei care urmaresc evolutia BD-ului personal...a ajuns la capitolul 5....pe net sunt doar primele 3 pagini si coperta, pe hartie mai sunt inca 3 dar pana la 12 si back cover mai este o caleee luuunga. Sper doar sa nu abandonez tocmai acum in mijlocul capitolului. Ar fi mare pacat.

Luminita de la capatul tunelului este semestrul viitor...poate va fi mai bine si mai usor. Succes tuturor din anul 3 de la arhitectura, mai ales celor care au un job. Pentru voi un curs de timemanagement chiar ar fi vital!

Niciun comentariu: