joi, decembrie 21, 2006

proiect2-an3 - club studentesc

Un alt proiect terminat pe anul asta...si sper eu din tot sufletul ultimul sub egida fatidica a grupei 32A.
Dupa cum obisnuiesc de la un timp incoace, proiectele le postez pe galeria de proiecte si aici fac doar referire la ele...nu are sens sa ocupa blog-ul personal cu ele...plus, acolo sper sa se observe o evolutie ( desi, sincer la asta chiar nu am vazut nici o evolutie).

In alta ordine de idei...BookChasers stationeaza insa asta nu inseamna ca l-am abandonat ci doar ca asteapta cu nerabdare vacanta sa-si porneasca motoarele full power. Obsesia cu anime nu da semne sa cedeze ba din contra... as mentiona cateva din titlurile care le vizionez insa nu cred ca sunt relevante.
Tot ce pot sa spun este ca televizorul a devenit pentru mine un lucru fara de care se poate foarte bine trai...in schimb internet-ul ( God! Daca vrea cineva sa ma pedepseasca tot ce trebuie sa faca este sa-mi ia conexiunea asta minunata optica si I'm dead....Stau zilnic cam 5 ore pe net)

Un alt lucru care mi se intampla de cand ma uit la anime este ca....ascult muzica in timp ce fac alte lucruri ( pentru cei care nu ma cunosc, ei bine, eu NU ascult muzica in general....sunt o persoana care este paralela cu formatii si posturi de radio ori topuri....pur si simplu nu ma intereseaza. Asta nu inseamna ca o urasc sau ceva similar...pur si simplu prefer linistea) Cu toate acestea de 2 luni incoace desenez pe muzica, lucrez CAD pe muzica, utilizez muzica ca sa ma trezesc dimineata, si chiar scriu pe muzica ( desi produsul e slab calitativ, dovada ca tot linistea e mai buna). Weird! Situatia ma sperie mai ales ca am reusit sa am un playlist de vreo 200 si de titluri numai muzica japoneza de prin anime de toate genurile, blues, jazz, rock, heavy metal ( even mooore wierd pentru mine, fire mai mult pop sau jazz decat heavy metal). Cine este Raluca asta care tine boxele deschise atat de mult?! Nu stiu insa daca o vreau pe cea veche inapoi...

Si pentru cei care o sa observe schimabarea de format...am upgradat la noul blogger si mi-am facut lista de tag-uri sau ma rog labels cum le zic ei, ideie imprumutata fireste de la livejournal. (You label 138 posts in one night!!!) Sper ca vor ajuta mai mult la navigare in general si vor oferi o imagine mai clara asupra continutului blogului.

Niciun comentariu: