joi, februarie 22, 2007

Noul proiect de atelier si...cazul pachetului distrus

Nu am timp de doua posturi separate si pentru ca cele 2 evenimente s-au intamplat in aceeasi zi...

Noul proiect de atelier este [sunet de tombe]....locuinte colective pe un sit dat [ aplauze ]
Sa vedem...situl este in vecinatatea imediata (daca il alegeau mai aproape de atat chiar puteam sa nici nu mai ies din casa.) Este localizat la intersectia strazilor Calea Grivitei, Str Buzesti si Str. Polizu (din poze se vede mai bine).

[ bloc garsoniere la parter agentia de voiaj CFR]
[Hotel Ibis]
[Cladirea demolata recent - poza e facuta in iunie 2006 - una din ultimele imagini ale ei, deplorabila de altfel. ]

[ Politehnica sectiile de chimie si aeronautica - mai am si alte poze cu curtile interioare ale acestui edificiul care cer expolorari aprofundate.]

[ pe sit, Politehnica si fata laterala de Hotel...constructie recenta de o arhitectura indoielnica]

[ Fatada Politehnicii in toata splendoarea ei]

[ compozitie cu maternitate, case, cladirea Generali si Miru - colega de grupa]

[ camp, gunoaie, cinematograful Dunarea - ruina pe fundal si bloc de locuinte de raport in stadiu avansat de degradare. A se compara imaginea de aici cu cea de aici tot cladirea demolata insa de aceasta data din spate.]

[ Calea Grivitei, locuinte de secol XIX, zona Pietei Matache]

[ detaliu de casa Calea Grivitei]

[cladirea Generali si maternitatea unghi diferit...de fapt aceasta perspectiva este posibila doar prin demolarea respectivei cladiri]

Noutatea acestui proiect este ca [sunet de tombe, asteptare incordata].... il fac in grupa noua [ aplauze si incurajari din public]. Da, se pare ca operatiunea "Mutarea" a fost un success. Acum, odata ce incep lucrul la proiect in noua formula, nu mai exista nici un motiv pentru care sa ma uit innapoi.
Despre grupa noua, asistenti, prof etc intr-un post separat unde, evident ca o sa detaliez mai multe. Momentan ma bucur de reusita personala si visez la un viitor stralucit la capitolul proiectare (cel putin mai putin frustrant decat cel din grupa lui Ivanes).

Mai multe detalii tehnice (bla bla-uri de arhitectura si ceea ce cere tema in blog-ul separat www.ralucazahariaprojectgallery.blogspot.com imediat ce o sa am timp sa-l updatez)

Cazul pachetului distrus este...[plansete si bocete din public] tragic. Pachetul care trebuia sa contina cele 6 volume din xxxholic manga a fost damaged la transport din el lipsind...evident volumele cu pricina (doar nu erau sa ia canadiana lui sister, nu) dar chestia cea mai interesanta este ca incidentul nu s-a produs la noi ci la ei (canada post - idiots!) [ priviri neincrezatoare]. Da ei bine, acum stiu ca se intampla si la case mai mari. Nu stiu cum se va rezolva situatia.
Daca va intrebati ce este cu toate comentariile in paranteze drepte ei bine, dupa 2 zile in care am redactat scriptul la InBetween cam asa scriu...de desenat mai desenez dar nu excesiv, doar cat sa ma tin in forma.

Niciun comentariu: