luni, octombrie 01, 2007

impresii de ziua intai anul 4

Nimic nou la capitolul organizare. Trebuie doar sa
- dai skip la deschiderea oficiala ( cine se scoala la 9 sa asculte discursuri)
- iti iei orarul (foto - de la colegi sau pe cont propiu, xerox- daca e available, manual - daca esti sado si vrei sa te calci in picioare cu toti restul)
- treci pe la toate avizierele ( in special cel de la catedra de proiectare ca sa afli ce grupa esti - 43B BTW pt cei care vor sa stie) si sa vezi ce sa aude/vede
- vezi unde ai atelierul (fizic, e important sa stii la ce etaj esti, cu cine esti pe palier, grupe vecine and stuff)
- vezi unde au altii atelierul ( friends pe la ce grupe sunt si pe unde sunt grupele localizate. E nasol sa urci/ cobori 2 etaje ca sa socializezi.)
- vezi ce iti trebuie pentru inscriere
- fa-ti optiunile pentru cursurile optionale ( takes time sa citesti, cine, ce, cum si de ce la un avizier mizer impreuna cu altii care se calca pe picioare. Vreau aceste date available online!!! Se poate, IAIM? Macar pana termin eu facultatea.)
- intainte de a inmana cererea cu optionalele - care e bine sa fie dusa din primele zile - talk around, vezi ce si cum de la altii din ani mai mari, cine da, cine nu...insa ai mare grija sa stii de la cine vine informatia, multi lasa impresiile lor personale sa le afecteze judecata. (ex. Nu i-au cursul X pentru ca profu' -i naspa and stuff. Be serious people! Da, este un motiv serios insa nu lasa advesitatea ta sa-l afecteze pe altul.)

Dupa ce ai terminat ce ai de facut mai sus relax...mai sunt si altele in functie daca esti integralist sau nu; la buget sau la cu taxa; bucurestean sau din provincie (la camine ma refer)

Asta a fost ziua mea. 10 - 11.30 rezolvat tot ce e mai sus.

Intalnit cu Laura recuperat DVD-uri anime ( my precious! are back! - snuggles them)

Back home

14.30 prezentare tema atelier.
Partea funny...puteti sa cititi tema aici. (planuiesc sa le scanez si sa le pun pe toate pe net as they come. Cine stie, poate unii sunt chiar interesati de ceea ce se cere.) Oricum e ridicola.
To sum it up:

Alegeti problema, alegeti situl - rezolv-o!

Adica screw! Libertate maxima...putem lua orice de la o interventie locala dar cu grad mare de generalitate, la chestii mari de anvergura urbanistica.

Partea care sent me choking. Predare: 29.10.2007
Screw again! Are you serious?, e ceva de genul proiectului de urbanism de acum un an, din iarna insa de data asta nu e in echipa.

Trecand peste cele de mai sus.

Grupa (aka 43B - Scafa Udriste)
Interesting bunch - as I expected. Oameni cu idei pe care vreau sa-i ascult in dezbaterile lor. Vreau sa lucrez cu ei in echipa... si poate initiem vreun proiect ceva de genul expostradal cum au facut cei de anul trecut ( acum anul5 - niste necunoscuti pentru mine.) Brainstorming o sa fie ceva interesant de vazut miercuri - pana atunci trebuie sa venim cu idei de probleme de rezolvat in Bucuresti si daca acestea se preteaza la a fi proiectul nostru...de predat pe 29.10.2007 ( nu pot sa nu accentuez acest lucru!)

Asistentii: De treaba, o tipa (Irina?), un tip vorbaret (dar care stie sa fie elocvent - un fel de Andrei de la Spirescu), un tip cu ochelari ( incisiv and funny. O sa fie marfa la corectura cu el). Toti vor sa justificam ceea ce propunem ( mi se pare firesc, insa ma si sperie in acelasi timp pentru ca nu stiu daca argumentele pe care eu le am sunt suficient de solide sau nu.)

Cam atat pentru azi...maine am cursuri de la 8.30 (whaaa haha! Why did I do to deserve this, oh God! I need my sleep!)

Niciun comentariu: