luni, octombrie 15, 2007

proiect gara de nord...square one...again

Azi a fost una din zilele alea super tampite in care lucrurile se intampla pe dos. Par example: credeai ca a merge cu laptopul la scoala ar fi useless - s-a dovedit a fi usefull ba chiar life saving.
Credeai ca tema proiectului este batuta in cuie si nimic nu poate intrerupe glorioasa ascensiune spre culmile marete ale proiectului de arhitectura. (tema mi-am ales-o eu la fel si solutia) Dar sa dezvoltam un pic

Ziceam ceva de fractali intr-unul din posturile precedente si de o prezentare la Augustin Ioan. Ei bine a trecut...echipa a iesit cam sifonata caci...ehmm, nimeni nu stia ce a facut celalat. Partea funky n-are prea mare legatura cu subiectul prezentari ci cu scenariul cursului.

-profu vine on time la curs cu proiectorul si laptopul pe care are un filmulet despre fractali (a se citi 400mb echivaland 53min de utter boringness). Descopera cu stupoare ca nu are codecurile necesare pentru a viziona the damn thing. Here raluca comes to rescue.

RALUCA: Stiti dom' prof. daca nu va merge il putem pune pe laptopul meu...[ accidently, most cooly produces a laptop from her tattered backpack, gleams]
AI: Daca merge e ok.

Rezultatul raluca's laptop was plugged into the projector and so it came to the most embarrasing/cool (whatever you want to call it, I prefer it cool) moment
This baby which is currently my desktop was projected on a screen for 200+ people to see.
Bookchasers rule! It's a non conventional way of advertising.


Ca dupa aia se facuse coada la mine sa le dau pe stick filmuletul, partea a doua. (he he!)

Atelier...cireasa de pe tort, desi eu prefer sa o consider crema ca e mai consistenta decat o cireasa.
On short: aveam un proiect( reamenajarea parcului Ministerului Transporturilor) pe un sit (in fata Garii de Nord) relativ fain. Aveam niste variante de solutii (relativ coerente).
Dupa atelier: am un sit ( in fata unei ipotetice foste Gari de Nord, ipotetic transformate in muzeu...profil nespecificat) n-am nici o idee (evident de proiect) si n-am nici timp (evident corectura la panou este....miercuri!!!) Is this some sort of punishment for squandering time in weekend...bullshit.

A, si era aproape sa uit, alte 2 ore azi pierdute de bune: cursurile optionale nu s-au tinut pentru a doua oara pentru ca....catedra anului 4 n-a reusit sa-si miste fundul sa: a. afiseze UNDE si LA CE optional e fiecare si b. a uitat total ca are de corectat schitele de schita date...MIERCUREA trecuta. SLOW MOTION vs FAST project deadlines. combinatie mortala.

2 comentarii:

Laura spunea...

Cred ca ar fi fost criminal sa trebuiasca sa explici in fata a 200+ oameni care e treaba cu Blue Mint :D Apropos, n-am apucat sa-ti spun, Copic work-ul arata demential. Felicitari!

Raluca Z spunea...

Ar fi interesant de stiut daca a avut un efect acest sudden exposure. Si, da, ar fi de coma sa explic ce si cum :D. Copic-ul well, este exact pe dos cu markerele vechi. Arata ciudat pe hartie dar se scaneaza super. Pe de alta parte sunt quick dry si low odor si blending-ul e marfa.