joi, decembrie 27, 2007

Stranded

#$%TR*^^%&$%)()(++ !!!! ELECTRICA.

scriu acest post de pe laptop pentru ca mi s-a busit hardul... da computerul cu care intru de obicei pe internet, cel pe care imi fact proiectul, cel pe care am lucrat/am toate arhivele pe el de la Bookchasers.

Ieri seara a fost un spike de curent care l-a surprins pe comp in activitate... se downloadau chestii, muzica, etc. In fine dupa acest incident nefericit - blue screen and nada. Si evident eu eram senseless. (Nu salvasem tot Claims si proiectarea....HELL unleashed before my eyes) All I could do is pray. " Not the harddisk, not the harddisk! God let it not be the harddisk!"

Ce bine ca este 27 decembrie...si baietii de la firma de unde mi-am facut/imi fac compul lucreaza. 'Cause SCREW, life sucks cand iti pierzi biti (ceva zeci de giga de ei)
Anyway - poate sun prea calma pentru situatia de fata (MI S-A BUSIT HARDUL HA HA!) insa din fericire am putut recupera majoritatea datelor de pe el.
Adica baietii l-au facut sa porneasca, sa intre in Windows si sa scrie si DVD-uri.

Parte proasta abia acum urmeaza. Comp-ul in service pentru 3 saptamani incepand de pe 7 ianuarie...Pana atunci nu este recomandata deschiderea lui de prea multe ori caci nu se sitie cand va da ortu popi de tot.

Partea/ partile bune: Hardul e in garantie (HA HA. DIE SUCKERS!); mama vrea sa upgradeze sistemul capital (new RAM; >=1GB, new placa grafica, new procesor=> new motherboard; totals new computer/ money spent; new investment. HOOORAYYY!); router care merge cu alte comp din casa pe net (de unde credeti ca scriu acest post => nu voi fi fara net 3 saptamani) insa nu 2 comp simultan ci alternativ. (Life's not that perfect)

Si acum vestea buna care face dintr-o zi petrecuta la firma printre coolere si placi de baza straving and freezing una buna. Au venit volumele din Loveless comandate prin mangashop!
bye bye,*** goes to read abandoning laptop to crazed little sister***

2 comentarii:

Laura spunea...

Tot e bine, pe noi ne-a lasat curentul cat eram la munte si a fost nitel cam supranatural la un moment dat. Oricum, tot raul spre bine, pana la urma te-ai facut cu new computer.

Apropos, cand termini cu Loveless, crezi ca poti sa mi le imprumuti si mie vreo 2 zile? Eu citesc repede, si e manga, asa ca nu dureaza mult *puppy eyes* Si oricum, trebuie sa ne intalnim candva dupa 5 ianuarie sa iti arat volumele din HTDM (unul a venit, celalat e pe drum)

Raluca Z spunea...

actually ...no, o sa ma fac cu un nou comp dupa 7 ian pana atunci sunt in continuare stranded pe laptop.

Loveless, sure...mai am 4 volume de citit...ce pot sa spun le savurez incet, ca un vin bun. Ma bucur ca te-ai distrat la munte eu mi-am facut provizii de pagini desenate pentru sesiune si restul de scoala pana la sfarsitul semestrului. There's a new story starring the new guys: Max and Karen.