marți, ianuarie 15, 2008

WTF??!!!

1 - Ce faci daca treci pe strada linistit, pe langa o cabina telefonica si telefonul incepe sa sune? Raspunzi?!!! Nu e un banc bun, a patit-o sister.

2 - Esti in metro si metro-ul se opreste intre statii. Printre cei din vagonul tau un tip la vreo 28-30 ani vorbeste la telefon raspicat - adica sa auda tot vagonul si la un moment dat;
" Auzi ba, sa vezi o chestie tare, s-a oprit metro-ul intre statii, Nu stiu ce mama lui are dar..." metro-ul tocmai porneste insa tipul isi continua conversatia " Phiu, ce bine a pornit, credeam ca o sa fie ca-n filmele alea se opreste metroul si trenul este atacat de aliens..." continua conversatia in timp ce toata lumea il fixeaza mustrator cu privirea. Eu una de abia puteam sa-mi retin un ras isteric. Good sitcom to watch - real life.

3 - Marti de predat referat/lucrare la Lascu - anul4 prin rugaminti, pile si relatii amana predarea de la Lascu pe martea viitoare - morons - MARTI AVEM EXAMEN. Din aceeasi poveste avem curs cu Vasilescu reprogramat deja marti de joi. Pentru ca CINEVA nu i-a convenit sa stea 2 ORE intre 12.30 - 14.30 degeaba a amanat din nou cursul pe joi seara cand noi avem PREDARE atelier hotel VINERI. Come on , idiots! In fine s-a rezolvat in mare sa putem sa dau referat in loc de lucrare... pe care il predam tot MARTI - cand avem EXAMEN. But who cares avem atatea marti incat unul in plus sau in minus nici nu mai conteaza...Ha, ha.

4 - Anul 4 vrea sa amane predarea de vineri de la ATELIER pe LUNI cand mai avem si CLD. HELLO, is everyone insane lately....AMANARE!!! asta-i tot ce stiti.

MOOD: pissed on idiots who can't timemanage.

Niciun comentariu: