joi, februarie 21, 2008

Nameless

A inceput scoala insa ... parca inca nu...sunt intr-o stare dubioasa in care nu pot spune ca sunt in vacanta dar nici la inceput de semestru. Cursurile par interesante ...daca majoritatea nu ar fi tinute de oameni ca nu stiu cum sa le tina.
Sa le trecem repede in revista:

Peisagistica: parcuri, gradini, evolutie istorica, concepte generale. Suna interesant insa cursul este tinut de Dna. Filipeanu care ne-a onorat cu prezenta si cursul de AMTU anul 2. Presimt ca va fi unul din acele cursuri care sunt interesante, sunt predate prost, nu intelegi nimic de la ore, iei notite care le citesti in sesiune - asta daca nu te-a adormit deja si nu mai ai cum sa scri - si pe care le intelegi de abia cand s-au terminat. Pacat chiar ma interesa.

Fizica constructiilor2: Nu este cu Opreanu (cel de semestrul trecut si deci nu are acele conditii dubioase de promovare) ci cu Smighelschi (Constructii din zidarie si beton an2 reloaded) la fel de vag. Subiectul din nou pare ceva interesant. Acustica in constructii, pacat ca omul nu prea stie sa se faca inteles... la examen insa vom sta ceva mai bine...se pot lua notite inteligibile aici.

Inginerie structurala2: Aici sunt total in pom cu aprecierile. Un tip in varsta nou care pare din familia "mosulica simpatic"(aka Petrovici) insa care nu prea este asa. E mult de scris (8pg notite in 2 ore). Subiectul nu este atat de interesant pe cat pare: constructii cu deschideri mari pe parter (deschideri mari=45m max)

Optional de restaurare structurala: cu Mircea Crisan inca nu ma pot pronunta asupra cursului. E cu Crisan deci se intelege.

Protectia patrimoniului: din familia cursurilor de la catedra de Istorie si Teorie....din serie cu Lascu care te adoarme doar ca aici e vorba de monumente istorice. Subiect interesant...pacat de ora tarzie (dupa alte 2 cursuri) care favorizeaza somul.

Nu exista curs la care sa dormi... cu acte in ordine. Nu exista cursuri de umplutura in acest semestru; am scapat de Sandu (pentru juma de an)

La atelier...intr-un alt post

Niciun comentariu: