marți, februarie 26, 2008

WTF4

Din seria mai rau...se poate.

Cursurile se pot amana, se pot reprograma insa mai nou aceste operatiuni delicate se pot face si fara preaviz. Azi - daca stiam ma scuteam singura de 2 ore de abureala ABSOLUT lipsita de orice legatura cu acustica - a fost o prezentare a unui arh roman stabilit in Franta care s-a specializat pe restaurare. Prezentarea ar fi fost interesanta insa in alte circumstante. Aceasta a ocupat timpul alocat in orar cursului de Acustica care....

surpriza a fost recuperat stand pana la orele 14.30 in continuarea prezentarii respective. Repet nu a fost nici un anunt de acest gen altfel nu veneam la prezentare si ma duceam direct la curs.

Din necunoastere de cauza evident ca a venit tot anul - si de ce nu ar fi mers pe sistemul: Nu ne miscam fundul de acasa/la job pentru un amarat de curs. Astfel incat a fost inghesuiala...si oameni care sincer Nu aveau ce cauta acolo (Daca vii la un curs ca sa-i deranjezi pe altii, pur si simplu mai bine scuteste-te de prezenta si stai acasa, dormi ma mult, bucura-te de primavara deja instalata. DO SOMETHING ELSE! oricum de notite se poate usor face rost de la o persoana ca MINE, nu?)

Si pentru ca veni vorba de primavara ei bine alte patru chestii care ma fac sa urasc un anotimp de altfel adorabil.

Prezenta timp de peste o luna a vanzatorilor stradali de martisoare/alte cretinitati. Calvarul incepe cu o saptamana inainte de Sf. Valentin si se termina odata cu Pastele. Portiunea de drum intre iesirea de metro de la universitate si piata cu fantana pur si simplu este de ne circulat. Oameni care ii iei drept ocupati brusc se opresc in fata ta sa admire "podoabele", se ingramadesc obstructionand fluxul de altfel destul de semnificativ de pietoni care VOR SA AJUNGA din punctul A in punctul B pe cea mai scurta ruta.

Traditionala excursie de studii in tara/strainatate pe care facultatea o pune la dispozitia studentilor- platita din buzunarul propriu - din vacanta de Pasti. Participarea nu este obligatorie si nici nu echivaleaza cu practica sau ceva. Este doar vorba de un grup vesel care se duce impreuna cu niste profi si asistenti la plimbare/ vizionare de obiective arhitecturale prin Europa/ Romania - dupa posibilitati. Anul trecut pentru anul 3 a fost in Olanda. Anul asta excursiile sunt dupa cum urmeaza: Anul1 - Grecia (cred); Anul2- Elvetia (wanna go but can't) Anul3 - Olanda (again) ANUL4 - NICAIERI (WTF!!!!) Anul5 - prea ocupat de asa ceva. Care-i faza? Catedra de proiectare pentru anii 4-5 e prea ocupata care organizeze o excursie!!!! People think about our education! Nu e ca si cum ar fi pe gratis!!!!
Studenti din alti ani pot sa participe la excuriile organizate de facultate insa doar daca mai sunt locuri. As fi vrut in Elvetia insa se pare ca e bataie - o locatie foarte populara de altfel dupa cei 60 insi pe 40 locuri.
Si asa ajung sa stau acasa in vacanta din nou. Deep sigh....
BTW excursia in tara e pe post de practica la vara deci iese din discutie

Frecventa intrebare unde iti petreci ziua de 1 mai. Suntem pe sfarsit de februarie si lumea planifica 1 Mai, urmatorul pas este sa planifice si Revelionul viitor! WTH! Lumea se invita una pe alta ba la rude la mare ba undeva la munte. Whatever.
Pe mine nu m-a intrebat nimeni niciodata unde imi petret 1 Mai, DE CE OARE? Variante de raspuns. (a) pentru ca chiar daca te-as intreba tot ai refuza politicos deci ma scutesc singur sa te iau in calcul (b) nu ne cunoastem atat de intim incat sa petrecem 1 MAI impreuna si oricum nu arati ca o persoana care sa-si "petreaca" in vreun fel 1 MAI (c) Raluca=chestii legate de scoala; 1 MAI= distractie; raluca - 1 MAI relatie incompatibila. (d) probabil ca ai deja alte planuri pentru acea zi deci nici nu te deranjez cu intrebarea. (e) toate variantele de mai sus + o pierdere partiala a memoriei legata strict de cine e raluca.
Oricare din variante ai alege pentru mine este la fel. Concluzia este ca raluca e buna numai in conditiile in care putem sa luam cursuri de la ea si alte informatii legate de scoala. In rest fiecare cu viata lui proprie. Ne intereseaza ce face ea? Bineintele ca nu, caci nici ea nu ne intreaba de problemele noastre.

Si daca cei din an care in urma citirii acestui post se gandesc sa-mi faca o ploaie de oferte de petrecut 1 MAI raspunsul este (d) iar planurile sunt asa: NIMIC; desen; plimbat prin BUCURESTI - pentru ca e de 1000 de ori mai interesant decat toate destinatiile exotice pe care le puteti propune (sic!)

Vremea si un fel de astenie de primavara. E schimbatoare si nici nu stii cu ce sa te mai imbraci ca sa-ti fie bine. Dorm mult si inutil caci tot obosita ma simt dupa aia, atentia se reduce considerabil in functie de ora la care se tin cursurile. Tot ce trece de 14.30 pot deja sa fie taiate de pe lista fiind absolut inutile.


Mood: BITCHY!!! pusa pe spus adevaruri care dor. Durerea este un semnal de avertizare. Cineva te uraste momentan.

Niciun comentariu: