miercuri, martie 05, 2008

luni, marti, miercuri...

Luni. Am petrecut ceva vreme pe la scoala insa nu excesiv; am decis ce si cum se rezolva pentru corectura la panou de vineri; a fost o zi relativ ok; am vorbit foarte mult pe mobil care s-a decis sa fie exemplar si sa nu moara din senin (tocmai mentionasem zilele trecut posibilitatea achizitionarii unui nou telefon Nokia se pare ca o sa mai astepte). Cu numerosi colegi pentru ai intreba ce si cum, care sunt preturile pe piata de servicii si colaborari in arhitectura. Nu am ajuns la o concluzie definitiva pentru marti.

Marti. Fullest day ever.
10.30 - 14.30 cursuri;
15.00 dar a fost transformat in 15.30/15.45 intalnire cu Dl. Traian - colaborare. Aflu ca vrea chestii pana joi (screw!) A doua discutie - incepe sa se contureze ceva in mintea mea (de bine de rau... vom vedea). Stabilim urmatoarea intalnire pe vineri; ramane sa termin tot ce vrea acum si sa-i dau un pret. Sincer nu-mi plac oamenii prea prietenosi cu tine din prima, care te pun sa-ti dai singura un pret si mai ales care nu sunt foarte clari in ceea ce consta colaborarea. Sincer in acest moment eu vreau sa acumulez experienta de lucru in birou. Vreau sa trec prin etapele pe care le-au trecut si colegii mei. Sa stau sa lucrez in Cad sa fac randari...momentan nu lucru de santier. The guy's fishy and I shall keep it as strict as I can. I hate wasting time, sleep over someone who won't pay me for my work. I'm not Iulia D who can do charity work - sometimes. Da, lucreaza si ii place ceea ce face, insa sa nu uitam ca lucreaza impreuna cu prietenul ei, este destul de important sa mai existe oameni din generatia ta/de varsta ta in acea firma; ai la cine sa apelezi. Plus ca situatia este un pic mai ciudata. Incerc sa evit situatiile ciudate insa se pare ca doar asa mai gasesti ceva de lucru in ziua de azi.

18.30 Iulia M si laura going out, la o ceainarie nou deschisa pe Calea Victoriei chiar vis-a-vis de Palatul George Enescu. Experienta inedita care trebuie repetata cel putin o data pe saptamana - asa ca sa ne mai aerisim si noi creierele.

21.00 ajung acasa - 23.00 termin ce am de lucrat pentru corectura la panou de vineri si i le trimit Alexandrei

Miercuri: schita de schita: Pod peste Dambovita in zona Palatului de Justitie. Raluca termina cu doua ore mai devreme deci...9.00-16.00 - 7 ore de lucru efectiv. o idee a la Calatrava. Simpla dar eficienta. Sper sa fie ok.
16.00-18.00 gaseste un atelier cu o priza libera isi mufeaza laptopul si lucreaza pt Dl. Traian in speranta ca va termina pana joi sa-i poata trimite pe mail ceva. (screw!)
19.00 - zombified ajunge acasa unde manaca si isi spala creierul cu 3 episoade de Saiunkoku Monogatarii season2 (11,12,13) - pentru cei interesati a iesit pana la ep.20.
pana in urma cu 30 min lucreaza pentru Dl. Traian again si intelege ca desi ii cad ochii pe tastatura laptopului tot nu va termina pana maine asa ca este mai bine sa o lase balta si sa vada ce poate rezolva pana vineri.

end of post.
Gone to sleep, exhausted.

Niciun comentariu: