vineri, martie 07, 2008

WTF4

Doar cateva pe ziua de azi....

Cursul de protectia patrimoniului. 14.30-16.30 - seria A de curs

Prof: Am sa va comunic o mica problema organizatorica. Data trecuta din cei 150 de oameni trecuti pe lista 78 erau de la seria B. Incepand cu aceasta data nu mai iau in considerare prezentele celor de la seria B la seria A.

*rumor*

De aceea ii poftesc pe cei din seria B sa vina la curs de la ora stabilita in program 16.30

tipa mai intepata: Dar stiti unii dintre noi au servici, alt program nu putem sa ramanem daca tot am venit.

Prof: Puteti ramane prezenta nu este luata in considerare decat la seria din care sunteti.

Pe scurt. AM FOST DATI AFARA DE LA CURS!!! WTF evident ca mi-am bagat picioarele si pur si simplu am plecat. Nu aveam de gand sa mai stau 2 ore degeaba prin scoala pentru ca sa ma duc mai apoi la un curs care te adoarme. Oricum ma gandeam inainte de el sa plec...sa zicem ca mi-a dat o scuza foarte plauzibila. De acum stiu ca ziua de joi incepe la 10.30 si se termina la 19.00, 20.00 pentru ca pur si simplu metroul bucurestean nu este cea mai buna alegere in ceea ce priveste transportul in comun intre orele 17.00 - 18.30

Mama dupa 30 min de random ramblings about how suspicious that guy is (nn. cel cu colaborarea. NU are nici macar Cad-ul instalat. Bullshit!)

Mama:....da...
*click, click* totally ignoring me searching godknows-what on the net.
Eu: Multumesc pentru timpul acordat.
*leaving room*

Se poate vedea ce mult comunicam.


Vad ca din ce in ce mai multe posturi - recent - sunt din familia bitching (=posturi fara mare insemnatate decat cel mult personala, cu continut foarte privat care pur si simplu nu fac altceva decat sa descrie o stare de spirit generala de greata existentiala sau din potriva sentimentul I'm-so-gonna-kill-you-now.) Multe dintre ele au fost cenzurate pentru a nu supara unele persoane carora sentimentul mai sus descris le-ar fi fost adresat direct. Poate ar trebui sa fac un fel de evil twin blog pe care sa barfesc/parodiez freely tot ce mista in facultatea asta. Ar fi fun de tinut insa nu stiu cat de fun este sa te recunosti in blog-uri altor persoane....mai ales daca esti vorbit de rau. Ma mai gandesc.

Maxima zilei: Joburile se impart in doua categori in functie de ceea ce cer/ceea ce ai nevoie ca sa le iei. (a) experienta/ alte joburi;(b) ceva foarte fuzzy, neclar/ pile; categoria (b) este necesara pentru a te angaja in categoria (a). Mother still doesn't get it. Even after going through a change of job experience too.

Un comentariu:

Laura spunea...

Something to hopefully cheer you up?

http://aelfa.livejournal.com/109414.html#cutid1

Eet eez done <3