luni, mai 05, 2008

Back to school, cum am zice si din prima zi avem o predare semi-amanata. Proiectul de restaurare incepe bine prin amanarea discutiei pe miercuri - de parca miercuri avem timp de ceva - din motive personale ale asistentei.
Well, sorry, lady - stii nu stiu cat te incurcam NOI pe tine insa TU pe NOI destul de mult. Sa vedem ziua de luni pierduta pe chestii pur organizatorice care trebuiau rezolvate de dinainte de vacanta. Cine are si cine n-are echipe, noi ne bagam la corectura ca suntem mai smecheri, noi va lasam ca am venit ca de obicei cu mana undeva...Whatever.

Vom vedea cum vor evolua lucrurile. Cel mai prost sta in acest moment proiectul de atelier care ar avea predare vinerea asta dupa o singura posibila corectura miercuri. Deja s-a incercat amanarea predarea de miercuri pe vineri insa cred ca cea mai buna solutie este amanarea lui pe saptamana viitoare ca sa avem cel putin un weekend de pus cap la cap niste chestii coerente si evident sa putem sa redactam ca lumea. Uneori asistentii/ profi nu inteleg/ le pasa daca facem sau nu corecturi insa noua DA si dupa 2 ateliere pierdute din vina scolii si nu a noastra cred ca Avem dreptul sa cerem o amanare.

Pe langa scoala si the usual ramblings cu care o sa mai spam-uiesc posturile de blog mai am un motiv sa fiu really excited. Otaku Festival 2. 17-18 mai, Bucuresti, Str. Selari. Au de toate si poate, POATE - e un mare, urias POATE acolo sa reusesc sa vand niste printuri si evident sa fac publicitate Bookchasers. Asta daca organizatorii sunt de acord. Mai multe intr-un post separat.
Momentan eu si laura asteptam raspuns la mail-ul trimis de mine cu cateva probleme tehnice. In momentul cand avem un YAY sau un NAY sigur o sa urmeze si postul de rigoare.

Si pentru ca poll-ul merge de minune si eu ma amuz de fiecare data cand intru sa vad rezultatele am sa zic un singur lucru.

Ok, din prieteni si altii stiu ca se poate vota de doua ori aceeasi persona/acelasi IP mai precis. Please DON'T DO IT! Nu ma ajuta cu nimic. E un studiu de piata si asta-i tot. Alta chestie pentru ca totul sa fie fair and square. Please don't vote in spite! Nici asta nu ajuta. That is all for today.

Niciun comentariu: