joi, mai 08, 2008

Otaku Festival 2 - 17-18mai 2008

www.otakufestival.com
Se face si la noi ceva dupa Nijikon si deci... raluca zaharia si laura sibinescu vor fi acolo cu marfa de vandut.

This is the loot.
1. bookmarks: Bookchasers - 1RON bucata

2. insigne: fanart Bleach, DGrayman - 5RON bucata - 5 cm diametru

3. stickers: - 2RON setul- surpriza ce vor fii, oricum originals si fanart

4. prints: - 20RON bucata: doar urban rain, lost in the city, our magical space in nu mai mult de 3 exemplare fiecare. Sunt scumpe si riscante pentru ca sunt mari 27x60cm

5. postcards: InBetween si original art from aelfa, maybe some fanart from me - 2RON bucata

6. Bookchasers LFF 12RON (Little field flower series:Little Field flower+ My valentine+A bit like flowers.) xerox paper, A5 format; right to left bound. B/W interior; color the cover.
editie extra limitata de 4 bucati. Pentru cei care vor sa-si rezerve o copie in avans drop a note, line, whatever. Altfel nu scot mai mult.

Pe langa asta daca veniti s-ar putea - sansa e mare- sa dau si originale cu semnatura facute pe loc pe GRATIS. Astea pot merge de la schita, desen de linie in tus pana la full color (Copic sau watercolors) depending on MY mood and inspiration of course.


Preturile sunt orientative, lista nu a fost inca aprobata de organizatori - s-ar putea sa mai creasca de scazut...mai au unde sa scada? Oricum stocul nu este mare deci daca vreti sa prindeti ceva veniti din prima zi, Apoi daca nu a-ti apucat nu e tragedie: primim si precomenzi, problema s-ar putea sa fie transportul pentru cei din provincie.

Niciun comentariu: