sâmbătă, mai 03, 2008

BookChasers - update


Mi-am facut un document excel cu fiecare capitol/povestire si cu nr de pagini, asta pentru ca sincer nu se mai putea - Trebuia cumva sa stiu cat mai am din volumul1, si 2 for that matter. And guess what.
Volumul1 face 210 pagini doar daca mai scriu/desenez o povestire de 23 pagini! Si cum aceasta most likely va fi Against a wall waiting... Claims2 ramane restant pentru volumul2.

Volumul2 o duce relativ bine si el - ramane de incheiat cumva actiunea dupa capitolul7 si de refacut capitolul1 pentru a scoate 150 pagini. Restul sunt evident rezervate Claims2 si Morning lecture. In total acesta din urma se ridica la 213 pagini. Cool, right. Deci probabil ca pe vara voi scoate ambele volume.

Intre timp trebuie sa gasesc o formula cat de cat convenabila pentru coperti. *goes headdesk* As vrea digital dar inca nu ma simt sigura pe mine si am impresia ca o sa dureze mai mult decat the old fashion way. Singura careia sigura voi face artwork-ul digital este InBetween pentru ca - daca nu ati observat InBetween DOESN"T have colorartwork.

Niciun comentariu: